♥ Drömmen Om Ett Barn ♥

Alla inlägg under april 2012

Av Isabella Gonzalez - 16 april 2012 19:01

Hej!

Tänkte uppdatera lite snabbt.

Jag är vädligt sjuk just nu... För det första har jag fått en extremt kraftig förkylning som medfört Luftvägsinfektion, urinvägsinfektion, halsfluss och någon annan infektion i kroppen. Jag är genomtäppt i näsan, har ont och är öm i huden och mår allmänt skit!:/ Läkaren bad mig att bara vila resten av veckan och inte gå till skolan sedan har jag fått antibiotika. No problem, my bed its my best friend!


Sen fick jag dåliga besked om mina njurar, vet egentligen inte så mycket. Men två läkare har bedömt att något är fel på dom. Så nu kommer Markus snart hem från jobbet, och då ska vi köra direkt till sjukhuset i Helsingborg, då jag endast på akuten kan få vård av en specialist. Mhm, för övrigt blev jag illa behandlad på VC. Dom kan köra upp något i röven!! Tacka gudarna för Frikort, det kom mycket passande. Är jätte nervös, och jag vet att det blir mycket blodprovstagningar. Men jag har min älskade pojkvän vid min sida. Förhoppninsvis kommer vi ju hem inatt också (alla vet hur akuten är), så jag ska i alla fall stanna kvar i Helsingborg och sova hos Markus! Troligtvis hela veckan med. 


Så nu har ni fått lite uppdatering om hur läget är just nu, och jag vet ju inte när jag får chansen att uppdatera igen, men jag gissar på imorgon!


Puss på er!

Av Isabella Gonzalez - 13 april 2012 19:23

Åh, jag råkar ut för allt. Jag tror jag är på väg att få luftvägsinfektion igen!:/ Att resa sig upp ur sängen är rena rama helvetet, jag blir sjukt anfådd. Hostar otroligt mycket, så det riktigt river i halsen och det gör ont i bröstkorgen. Snart kommer min käre pojkvän i alla fall och då får han tycka synd om mig och göra te. :$ Hihi.

Så med detta förstår ni väl att jag inte varit i skolan! Lyckades ändå få tvättat mina kläder idag. *Happyface*


Imorgon blir jag firad.:) Med Enpanadas! (Piroger från Chile).. Åh det knu....... i munnen redan!! Hähähä. Bara så ni vet. Tänkte ni skulle slippa ligga sömnlösa i helgen och undra Hur gott jag tyckte detta var!!


Nu säger jag Adjö för nu, och önskar er alla en mycket trevlig helg!

Av Isabella Gonzalez - 11 april 2012 22:56

Jag gillar inte när dom på psyk kommer försent,vilket dom alltid gör. Jag gillar inte att dom byter kontakt heller,vilket dom gjort nu. Det e jobbigt o jag vågar inte anförtro mig helt! För övrigt så ska jag sluta med Citalopramen nu, äntligen! Men däremot får jag en annan medicin, jag inte minns namnet på just nu, som jag ska kombinera med min lamotrigin eftersom att jag tydligen är inne i en väldigt annorlunda depression nu som innebär större sömnbehov, sötsug, mer hungrig och sånt. Denna medicinen kommer skynda på så detta beteende slutar. Sen har jag fått "receptbelagd träning"!! Vilket innebär att jag ska ta med ett recept till gymmet som visar vad jag behöver träna och att jag gör det gratis och minst tre dagar i veckan. Plus att överläkaren har remitterat mig till en dietist. Detta känns otroligt bra! Det blir träning fyra dagar i veckan i o med fotbollen med.:) jag bara vill o måste fixa detta!! Det som "fattas" nu e att få tid på vårdcentralen imorgon då jag inte har en fungerande mage mer o det omöjligt kan bero endast på min endometrios! Sen den 23 april ska jag träffa min gynekolog för min endometrios! Hoppas allt kan lösa sig nu!!:( Är hos min tjejkompis nu, o ska sova här inatt med, så nu ska jag vara social.:)

Av Isabella Gonzalez - 11 april 2012 10:51

Hejsan.


Nu är Påsklovet slut och vardagen drar igång igen. Med tanke på mitt lilla psyke vet ni att det är väldigt svårt för mig att komma igång och återgå till det normala igen. Att min Endometrios förmodligen blivit värre och min behandling inte hjälper mig förvärrar detta. Magen smärtar, jag får mellanblödningar, jag får ont i underlivet och så vidare. Min Lamotrigin för min Bipolaritet hjälper heller förmodligen inte. Jag hade en kort uppåt period för ett tag sedan, kort... ? jag brukar ha längre än vad jag hade. Men sedan var vi tillbaka i depressionen. I depressionen började jag bli ilsken mot min pojkvän och alla andra, trött på mitt liv och ville inte leva längre. Bara grät och grät många gånger, och svartsjukan var enorm. Min pojkvän kunde och kan inte ens kommentera en snygg tjej på tvn, som är från Hollywood och han omöjligt kommer träffa.

Har jag varit sån här innan?

Nej, jag har verkligen inte varit sådan förut. Och jag vet inte varför jag har börjat med detta nu.


Idag blir det psyk för att träffa överläkaren, där jag ska prata om detta, och nu ska jag ha lektion.


Ciao.

Av Isabella Gonzalez - 10 april 2012 00:56

Jarå! idag fyller jag 20 år!:D

Hurraaaa för mig!


 

Av Isabella Gonzalez - 10 april 2012 00:31

Haft en underbar Påsk med min fina pojkvän! I söndags innan jag & Markus åkte till hans föräldrar på påskmiddag, så bestämde vi oss för att ta en liten promenad i Råå.:) Så det gjorde vi.

Här kommer bilder från promenaden!


I sådana här stunder är det som att alla problem försvinner. Du skyddar mig.<3


                           

Presentation


20 årig tjej som skriver om ofrivillig barnlöshet, Endometrios, Bipolär sjukdom & vardagen.
Hjärtligt Välkommna in!

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards